Dogodki

Iz leta:
12.10.2018, 17:00 Brezplačna predstavitvena delavnica NLP Praktik Želite pridobiti ključna znanja in tehnike za ustvarjanje odličnih poslovnih in zasebnih odnosov? Želite svojim talentom in sanjam odpreti pot in pridobiti potrebne kompetence za njihovo realizacijo? Želite, da vas ljudje končno slišijo in razumejo?
11.10.2018, 11:00 Otvoritev fotografske razstave SPREHOD PO NEBU - Janez Kotar Ko se s fotoaparatmom uspeš dvigniti v višave, se odprejo novi, nesluteni svetovi - razgledi, ki jih je ustvarila narava in naši predniki. Stara mesta in skrite ulice dobijo tako povsem drugačen smisel in velikokrat se ob tem vprašaš, kako jim je uspelo zgraditi vse te fascinantne razglede ob zavedanju, da jih sami niso in nikoli ne bodo mogli videti.
1.10.2018, 17:00 Brezplačna predstavitvena delavnica NLP Praktik Želite pridobiti ključna znanja in tehnike za ustvarjanje odličnih poslovnih in zasebnih odnosov? Želite svojim talentom in sanjam odpreti pot in pridobiti potrebne kompetence za njihovo realizacijo? Želite, da vas ljudje končno slišijo in razumejo?
28.9.2018 Brezplačni posvet IZZIVI USPEŠNOSTI, PROFITABILNOSTI IN PRIHODNOSTI PODJETIJ Vabljeni na brezplačni posvet IZZIVI USPEŠNOSTI, PROFITABILNOSTI IN PRIHODNOSTI PODJETIJ, ki bo v petek, 28. 9. 2018, v prostorih Razvojno izobraževalnega centra Novo mesto.
28.9.2018 PUM-O –va sedežna iz palet, september 2018 Ko se dnevi krajšajo in jutra postajajo mrzla, naše noge so težke, glave zaspane. Sanjamo o postelji, kavču, sedežni. Ker pa nič ne pade z neba, smo se PUM-O-vci...
28.9.2018 Karierni sejem Opis delavnice: Predstavila se bodo različna podjetja in izobraževalne organizacije, kjer lahko dobite koristne aktualne informacije o trgu dela in...
28.9.2018 Hitri zmenki z delodajalci Opis delavnice: Kaj so hitri zmenki z delodajalci? Hitri zmenki med delodajalci in iskalci zaposlitve se uveljavljajo kot prvi korak v postopku zaposlovanja.
27.9.2018 »Zaposlovanje Romov« Opis delavnice: Razprava s predstavniki Romov, ministrstev, občin, centra za socialno delo, zavoda za zaposlovanje, delodajalcev in drugih ključnih akterjev o...
27.9.2018 Varnost na socialnih omrežjih Opis delavnice: V sklopu delavnice bodo udeleženci spoznali nevarnosti, ki nas lahko doletijo pri uporabi socialnih omrežij ter se naučili varnega...
27.9.2018 Osvežimo znanje Excela Opis delavnice: Delavnica je namenjena  udeležencem usposabljanj, ki bi želeli osvežiti ali/in dopolniti svoje znanje. Datum, ura: Četrtek, 27. 9.