Izzivi uspešnosti, profitabilnosti in prihodnosti podjetja

V okviru 7. regijskega Festivala zaTE pripravljamo strokovni posvet Izzivi uspešnosti, profitabilnosti in prihodnosti podjetja, ki bo potekal v petek, 28. 9. 2018 (predvidoma od 9.00 do 14.00), v RIC-u Novo mesto. 

Strokovni posvet je namenjen delodajalcem v regiji, še posebej vsem tistim, s katerimi partnerji projektov Dejavnost informiranja in svetovanja ter ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja zaposlenih od 2016 do 2022 in Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016-2019 osrednja JV regija, že sodelujemo pri usposabljanju zaposlenih.

Projekt usposabljanja zaposlenih se v začetku prihodnjega leta zaključi. Napovedana je že možnost nadaljevanja, s tem pa tudi možnost nadaljnjega sodelovanja. V projektu svetovanja pa imamo možnosti za sodelovanje še do začetka leta 2022. Naše sodelovanje s podjetji in zavodi je usmerjeno v nadgradnjo kompetenc zaposlenih, predvsem za boljši učinek na delovnem mestu, pa tudi za osebni razvoj posameznika. Na strokovnem posvetu želimo ovrednotiti že izvedene programe, začrtati usmeritve za pripravo novih programov usposabljanja zaposlenih po meri delodajalcev ter poiskati poti za še boljši prenos novih znanja v prakso. Pripravljamo tudi pogovor z najuspešnejšimi slovenskimi gospodarstveniki o njihovih načinih soočanja z izzivi poslovanja v dolgoživi družbi, ki jo zaznamuje tudi starajoča se delovno aktivna populacija.  

Udeležba na posvetu je brezplačna.

Program posveta si lahko ogledate spodaj. Za dodatne informacije lahko kontaktirate Katjo Volf na 040 439 745 ali katja.volf@ric-nm.si. 

Strokovni posvet pripravljamo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele Krajine v okviru projektov Dejavnost informiranja in svetovanja ter ugotavljanja in vrednotenja neformalno pridobljenega znanja zaposlenih od 2016 do 2022 in Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016-2019 osrednja JV regija. 

Dokumenti

Program posveta

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media