Natečaj Sešij srajčico vseživljenjskemu učenju

RIC Novo mesto, območni koordinator Tedna vseživljenjskega učenja za JV Slovenijo, v okviru projektov TVU in Parade učenja 2019, razpisuje šiviljski natečaj z naslovom »SEŠIJ SRAJČICO VSEŽIVLJENJSKEMU UČENJU«.

Rok za oddajo vaših kreacij je 14. 5. 2019 do 16.00, nato pa bo tričlanska komisija izbrala tri najboljše izdelke in njihove avtorje tudi nagradila na Paradi učenja, ki bo 15. 5. 2019 na RIC-u.

Z natečajem bomo sledili vodilni temi Parade učenja »Naredimo skupaj« in vse prejete izdelke na dan parade na odru tudi razstavili.

Nagrade, ki smo jih pripravili v sodelovanju z Evelin bodo krasne, zato vabljeni k ustvarjanju!

Kako sodelovati?

Pri izbiri kreacij vas popolnoma prepuščamo vaši lastni domišljiji in kreativnosti. Sešijte oblačilo ali modni dodatek iz odpadnih, rabljenih ali zavrženih oblačil oziroma popolnoma novo oblačilo oz. modni dodatek. Pomembno je le, da na svoj izdelek na vidno mesto dodate vsaj en element celostne grafične podobe Tedna vseživljenjskega učenja (marjetica, oblački, sonček, gore, čebelica, ...). Ti elementi so razvidni tudi iz priloženega plakata.

Za prijavo potrebujete izpolnjeno prijavnico. Izdelke skupaj s podpisano prijavnico pošljite na naslov RIC Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto s pripisom »za šiviljski natečaj« ali jih oddajte osebno Aniti Jakše oz. v tajništvu RIC-a.

Fotogalerijo izdelkov bomo objavili na FB strani RIC-a Novo mesto, pri oddaji poročila pa tudi na spletni strani RIC-a in Andragoškega centra Slovenije.

Želimo vam veliko navdiha in ustvarjalnih užitkov.

Informacije
Anita Jakše
07 393 45 66, 031 337 758
anita.jakse@ric-nm.si

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media