Magistrski programi

Mednarodno poslovanje

Mednarodno poslovanje je 2-letni, akreditiran magistrski študijski program 2. stopnje. To je program, v katerem se boste študenti usposobili za delo v poslovnem svetu, za vodenje inovacijskih procesov in mreženje.

Organiziranje in menedžment socialnih dejavnosti

Ta študij je namenjen vsem, ki imate razvit socialni čut in ga želite izkoristiti za razvoj svoje kariere. Izbirate lahko med moduloma Menedžment pri delu z otroki in mladostniki ali Menedžment pri delu s starejšimi.

Menedžment vseživljenjskega izobraževanja

Edini tovrsten program v Sloveniji, v katerem boste razvili prave kompetence za prevzemanje najzahtevnejših nalog vodenja na področju vseživljenjskega izobraževanja. V izbirnih modulih Menedžment izobraževalnih programov in ustanov in e-izobraževanje boste pridobili aktualna in inovativna znanja, ki vam bodo omogočala takojšnjo uporabo v praksi.

Marketing in prodaja

Program, ki povezuje funkcijo marketinga in prodaje v tržno usmerjenih organizacijah, saj marketing postaja način poslovanja, prodaja pa najbolj izpostavljen del trženjskih procesov vsakega podjetja. Ključne značilnosti programa so osredotočenost na dve poslovni področji marketing in prodajo, njuno soodvisnost in prepletenost v stalno se spreminjajočem, globalno konkurenčnem poslovnem okolju, know-how za prilagajanje organizacij na te spremembe in usmerjenost v prakso z delom na študijah primerov in lastnih projektih.

Inovatinvi menedžment v sociali in izobraževanju

Program Inovativni menedžment v sociali in izobraževanju izpolnjuje vrzel na področju inovativnega vodenja in uvajanja sprememb na področjih, ki sta ključni za usklajen gospodarski in socialni razvoj za konkurenčnost gospodarstva ter za razvoj prodorne, učeče se družbe in uspešnost vsakega izmed nas. V programu boste pridobili trendovska znanja za samostojno in inovativno vodenje.

 

Informacije

Gregor Sepaher
07 393 45 54, 051 670 968
gregor.sepaher@ric-nm.si