Visokošolski strokovni programi

Poslovanje

Študij v programu traja tri leta, pridobite I. stopnjo izobrazbe po bolonjskih načelih in strokovni naziv diplomirani ekonomist/ka (VS). Pridobili boste poglobljeno strokovno znanje, razvijali boste spretnosti, sposobnosti in kompetence za učinkovito izvajanje poslovnih procesov ter za reševanje strokovnih vprašanj na področju poslovanja.

Marketing, družbeni mediji in odnosi z javnostmi

Marketing je 3-letni program za kreativne in komunikativne. Pridobite si naziv diplomant/ka marketinga. Svoji kreativnosti in ustvarjalnosti boste dodali še formalno izobrazbo, trende v marketingu boste uporabili za razvoj svoje kariere, koristna znanja in veščine za obvladovanje marketinških aktivnosti, novih medijev in načrtovanje medijskih komunikacij.

Menedžment vseživljenskega izobraževanja

Edini tovrsten program v Sloveniji, v katerem boste razvili prave kompetence za prevzemanje najzahtevnejših nalog vodenja na področju vseživljenjskega izobraževanja. V izbirnih modulih Menedžment izobraževalnih programov in ustanov in E-izobraževanje boste pridobili aktualna in inovativna znanja, ki vam bodo omogočala takojšnjo uporabo v praksi.

Organiziranje in menedžment socialnih dejavnosti

Ta študij je namenjen vsem, ki imate razvit socialni čut in ga želite izkoristiti za razvoj svoje kariere. Izbirate lahko med moduloma Menedžment pri delu z otroki in mladostniki ali Menedžment pri delu s starejšimi.

Poslovanje in upravljanje v turizmu

Študijski program Poslovanje in upravljanje v turizmu daje odgovor na potrebe na področju turizma. Usposobili se boste za obvladovanje konceptov in značilnosti turizma, ki velja za dinamično, spreminjajočo se in najhitreje rastočo gospodarsko panogo v svetovnem merilu.

Menedžment v sociali in izobražvevanju

Program Menedžment v sociali in izobraževanju ponuja aktualna znanja s področja poslovanja in upravljanja v tesni povezavi z organizacijskimi, pravnimi, ekonomskimi vedami, psihologijo ter področjem sociale oziroma izobraževanjem.

 

Informacije

Gregor Sepaher
07 393 45 54, 051 670 968
gregor.sepaher@ric-nm.si