Dogodki

Iz leta:
23.8.2017 Ustanovitev društva Na delavnici se bomo poučili o tem, kdo lahko ustanovi društvo in katera so poglavitna načela delovanja društev. Dogodek je organiziran v sklopu Večgeneracijskega...
23.8.2017, 12:00 Uporaba android pametnega telefona Naučili se bomo uporabe pametnega telefona in njegovih pripomočkov. Pogovarjali se bomo o različnih ponudbah pametnih telefonov na trgu in kako poiskati pravi telefon za naš namen in samo uporabo. Spoznavali bomo svet android mobilnih aplikacij in njihove pametne uporabe v vsakdanjih situacijah.
24.8.2017, 12:00 Varna uporaba računalnika in spletnih vsebin Spoznali bomo računalniške komponente in njihov namen. Naučili se bomo osnovne in napredne uporabe računalnika. Poleg same uporabe pa se bomo spoznavali z najrazličnejšimi spletnimi in interaktivnimi vsebinami.
25.8.2017, 08:00 Kako uporabljam računalnik in pametni telefon? Ali se dnevno srečujete s tehnologijo in njeno uporabo? Imate polno vprašanj, kako vaše napravice delujejo? V sklopu našega programa se bomo naučili uporabljati sodobno tehnologijo. Program je še posebej namenjen začetnikom in vsem ostalim, ki imate številna vprašanja kako stvari delujejo. Poudarek učenja bo na vaših željah, zatorej ne odlašajte z vprašanji, saj imamo odgovore mi.
25.8.2017, 10:00 Interaktivno učenje slovenskega jezika V sklopu našega programa se udeleženci učijo samostojno z uporabo računalnikov in spletnih gradiv. Pri učenju vam mentor učne pomoči pomaga pri uporabi računalnikov in nudi pomoč pri razumevanju spletnih gradiv za slovenščino.
28.8.2017 Program regijskega usposabljanja pedagoških delavcev "Le z drugimi smo", Trbovlje Vse pedagoške delavce vabimo, da se udeležijo regijskega usposabljanja v programu "Le z drugimi smo", ki se bo tokrat ovijalo v Trbovljah
28.8.2017, 08:00 Osnove angleščine za vsakdanjo rabo V sklopu našega programa bomo na primerih iz vsakdanjega sveta v sproščenem vzdušju in na družaben način osvojili osnove angleškega jezika. Delo bo potekalo s pomočjo različnih delovnih listov, s katerimi bomo vadili našo izgovorjavo in branje. Predvsem pa bomo nadgrajevali naš besedni zaklad angleškega jezika.
28.8.2017, 10:00 Interaktivno učenje slovenskega jezika V sklopu našega programa se udeleženci učijo samostojno z uporabo računalnikov in spletnih gradiv. Pri učenju vam mentor učne pomoči pomaga pri uporabi računalnikov in nudi pomoč pri razumevanju spletnih gradiv za slovenščino.
29.8.2017, 09:00 Nadaljevanje angleščine za vsakdanjo rabo V sklopu našega programa bomo na primerih iz vsakdanjega sveta v sproščenem vzdušju in na družaben način osvojili napredno znanje angleškega jezika. Delo bo potekalo s pomočjo »naprednejših« delovnih listov, s katerimi bomo vadili branje obsežnejših besedil. Poudarek bo predvsem na samem razumevanju in prevajanju le teh.
29.8.2017, 11:00 Interaktivno učenje slovenskega jezika V sklopu našega programa se udeleženci učijo samostojno z uporabo računalnikov in spletnih gradiv. Pri učenju vam mentor učne pomoči pomaga pri uporabi računalnikov in nudi pomoč pri razumevanju spletnih gradiv za slovenščino.