Dogodki

Iz leta:
26.6.2017 Program regijskega usposabljanja pedagoških delavcev "Le z drugimi smo" v Kopru Vse pedagoške delavce vabimo, da se udeležijo regijskega usposabljanja v programu "Le z drugimi smo" - tokrat v Kopru
26.6.2017, 08:00 Osnove angleščine za vsakdanjo rabo V sklopu našega programa bomo na primerih iz vsakdanjega sveta v sproščenem vzdušju in na družaben način osvojili osnove angleškega jezika. Delo bo potekalo s pomočjo različnih delovnih listov, s katerimi bomo vadili našo izgovorjavo in branje. Predvsem pa bomo nadgrajevali naš besedni zaklad angleškega jezika.
26.6.2017, 10:00 Interaktivno učenje slovenskega jezika V sklopu našega programa se udeleženci učijo samostojno z uporabo računalnikov in spletnih gradiv. Pri učenju vam mentor učne pomoči pomaga pri uporabi računalnikov in nudi pomoč pri razumevanju spletnih gradiv za slovenščino.
26.6.2017, 12:30 Računalništvo - Digitalna fotografija Fotografije so posebni trenutki našega življenja ujeti za vedno. Pridružite se nam na delavnici v kateri se bomo učili osnove digitalnih fotografij, prenašanje na računalnik, shranjevanje slik in se naučili prvih korakov tehničnih obdelav v brezplačnih programih za urejanje fotografij kot so Gimp, Picasa, Paint.net, Photoscape.
27.6.2017, 09:00 Nadaljevanje angleščine za vsakdanjo rabo V sklopu našega programa bomo na primerih iz vsakdanjega sveta v sproščenem vzdušju in na družaben način osvojili napredno znanje angleškega jezika. Delo bo potekalo s pomočjo »naprednejših« delovnih listov, s katerimi bomo vadili branje obsežnejših besedil. Poudarek bo predvsem na samem razumevanju in prevajanju le teh.
27.6.2017, 11:00 Interaktivno učenje slovenskega jezika V sklopu našega programa se udeleženci učijo samostojno z uporabo računalnikov in spletnih gradiv. Pri učenju vam mentor učne pomoči pomaga pri uporabi računalnikov in nudi pomoč pri razumevanju spletnih gradiv za slovenščino.
27.6.2017, 12:30 Osnove angleškega jezika Angleščina je vodilni mednarodni jezik, ki ga srečujemo na vsakem koraku. Za vas smo pripravili delavnico, kjer boste z različnimi vajami pridobili osnovno besedišče, angleške čase in tako osvojili osnovno komunikacijo v angleškem jeziku.
28.6.2017, 12:00 Uporaba android pametnega telefona Naučili se bomo uporabe pametnega telefona in njegovih pripomočkov. Pogovarjali se bomo o različnih ponudbah pametnih telefonov na trgu in kako poiskati pravi telefon za naš namen in samo uporabo. Spoznavali bomo svet android mobilnih aplikacij in njihove pametne uporabe v vsakdanjih situacijah.
28.6.2017, 16:00 Otvoritev likovne razstave Društva LKD Mavrica Vabimo vas na otvoritev likovne razstave priznanega kulturno likovnega društva Mavrica, ki bo v sredo 28. 6. 2017 ob 16.00 v RIC Galeriji.
29.6.2017, 08:00 Računalništvo – Splošno Primerno za začetnike, ki so se že spoznali z računalnikom vendar se želijo naučiti več. Poudarek na splošni, vsakdanji praksi – uporabi spleta, e-pošte, družabnih omrežij, pisarniških orodij in interaktivnih vsebin.