Splošni pogoji

V skladu z določili Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) vas obveščamo, da bo RIC Novo mesto kot upravljavec vaše osebne podatke uporabljala zgolj za namen/e, za katere ste podali izrecno soglasje s klikom na zgornjo povezavo. RIC Novo mesto vaših osebnih podatkov ne bo posredovala drugim družbam.

V skladu s to privolitvijo se bodo vaši osebni podatki hranili do preklica. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete s klikom na povezavo ODJAVA, ki se bo nahajala v vsaki poslani e-pošti ali pa nam svojo zahtevo pošljete na naslov: RIC Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto.

Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati:

  • dostop do vaših osebnih podatkov in informacij v zvezi z našo uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov;
  • popravek ali izbris vaših osebnih podatkov;
  • omejitev obdelave vaših osebnih podatkov;
  • prenos osebnih podatkov k drugemu upravljavcu osebnih podatkov;
  • ugovor obdelave vaših osebnih podatkov in
  • umik privolitve o obdelavi vaših osebnih podatkov, kjer je podlaga za obdelavo osebnih podatkov vaša privolitev.

Svojo zahtevo v zvezi z navedenimi pravicami nam lahko pošljete na naslov: RIC Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto ali e-pošto ric@ric-nm.si.

V kolikor bi smatrali, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podanim soglasjem, lahko vložite pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu.

S klikom na gumb 'Strinjam se' izjavljam, da sem seznanjen s pravico, da lahko kadarkoli s pisno izjavo zahtevam, da RIC Novo mesto trajno ali začasno preneha uporabljati moje osebne podatke za zgoraj navedene namene.