Izobraževalni programi za podjetja

Se strinjate, da je dobro izobražen in usposobljen kader konkurenčna prednost vsakega podjetja? Razmišljate o širitvi vaše dejavnosti v tujino in se bojite, da tujih jezikov ne obvladate dovolj? Imate pomisleke glede računalniškega jezika in uporabe socialnih omrežij?

Vaše skrbi so upravičene. Zaradi povprečnega in slabega znanja svetovnih jezikov in nepoznavanja različnih kulturnih značilnosti posameznih držav vsako leto na tisoče evropskih podjetij izgubi posel in naročila. Evropski delodajalci zelo cenijo znanje tujih jezikov in komunikacijske spretnosti. Tudi informacijsko-komunikacijska-tehnologija (IKT) je ena izmed ključnih kompetenc, ki je nujno potrebna za obstoj in rast poslovanja. Poznavanje tujega, računalniškega jezika in splošnih vsebin za vsakdanje uspešno delo pomeni torej prihranek časa in denarja, prispevek h kakovosti poslovanja in razvoju podjetništva.

V RIC-u Novo mesto imamo bogate izkušnje s svetovanjem zaposlenim in izvajanjem izobraževalnih programov, zato smo se odločili, da za vas pripravimo naslednji program:

Ime programa: Izobraževalni program za podjetja

Namen programa: Namenjen je zaposlenim, ki želijo svoje znanje nadgraditi na treh področjih, in sicer na jezikovnem, računalniškem in splošnem. Izbira vsebin omogoča zagotavljanje specifičnih potreb skupine ali posameznikov v podjetju.

Vsebina: Skupaj z vami bomo sestavili primeren program. Naj vas spomnimo na naše prednosti, ki vam omogočajo celovit pristop k izobraževanju.

Obseg: 40- ali 60- urni program.

Ciljna skupina: Zaključene skupine.

Cena: Po dogovoru z naročnikom programa.

Izvedba: Po dogovoru z naročnikom programa.

Ponudba: Če vas zanimajo konkretni programi, nas kontaktirajte in posredovali vam bomo ponudbo. Z veseljem se bomo odzvali vašemu vabilu na osebno predstavitev naše ponudbe pri vas.

Ne prezrite!

Ostale jezikovne in računalniške ponudbe najdete na teh povezavah:

 

 

 

 

 

Informacije

Brigita Herženjak
07 393 45 56, 031 746 001
brigita.herzenjak@ric-nm.si

Gregor Sepaher
07 393 45 54, 051 670 968
gregor.sepaher@ric-nm.si