1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
---|
Kuhajmo s Suzano
Niz veganskih kuharskih delavnic
1/6 27. 10.2020 OD 9.00 DO 13.00
… JE ČAS FERMENTIRANJA PRESEŽKOV POLJŠČIN, KAKO TO SHRANIMO V KOZARCE IN PRIPRAVIMO NA ŠTEDILNIKU, PEČICI, ZABELIMO PO VEGANSKO IN POHRUSTAMO.
2/6 28.10.2020 OD 16.00 DO 20.00
… PREDNOSTI PRESNIH SOKOV, DEHIDRACIJA PULPE V KREKERJE S SLASTNIMI OMAKAMI NA SLADKO IN SLANO, SALSE, TUDI BREZ DEHIDRATORJA, SAMO V PEČICI.
3/6 2.11.2020 OD 9.00 DO 13.00
… MALO DRUGAČNE PALAČINKE S TOFUJEM ZAPEČENE V PEČICI, TORTILJE, TAKOSI S SLASTNIMI PRESNIMI OMAKAMI.
4/6 9.11.2020 OD 16.00 DO 20.00
… SLASTNI TOFUJEVI POLŽKI, ZLOŽENKA IZ PEČICE S SLADKIM KROMPIRJEM, DOMAČI NJOKI - NA HITRO, Z OMAKO - NA HITRO.
5/6 1.12.2020 OD 9.00 DO 13.00
… KRUHKI IZ DROŽI, POLNOZRNAT KRUH IZ DROŽI, KREKERJI IZ DROŽI Z NAMAZI IZ STROČNIC IN SEMEN, NAKALJENA SEMENA – NAKALJEVANJE.
6/6 7.12.2020 OD 16.00 DO 20.00
… PRED NOVIM ZAČETKOM LETA PA ŠE MALO EKSOTIKE Z MISO JUHO, PAD THAI-jem, TERIYAKI OMAKO IN ZAPEČENIMI REZANCI.
Izvajalka: Suzana Plut, članica Borze znanja, ki je že 30 let vegetarijanka, zadnja leta veganka in ves čas promotorka zdravega prehranjevanja in zdravega načina življenja.
Delavnice so brezplačne, organizirane v okviru Borze znanja Novo mesto.
Število prostih mest je omejeno na 10, zato pohitite s prijavo.
OBVEZNE PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE
Anita Jakše
e: anita.jakse@ric-nm.si
t: 07 393 45 66
Financerji