Pogoji uporabe spletne strani - Pravno obvestilo

Avtorske pravice

© Copyright 2015 Razvojno izobraževalni center Novo mesto (v nadaljevanju RIC Novo mesto)

Vsa besedila, fotografije in drugi dokumenti, ki so objavljeni na spletni strani RIC-a Novo mesto (www.ric-nm.si), so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine je dovoljeno pregledovati in reproducirati samo za lastne potrebe. Novinarji lahko vsebine in slikovni material v sklopu »za medije« uporabljajo tudi brez predhodnega pisnega dovoljenja RIC-a Novo mesto.

Varovanje zasebnosti

RIC Novo mesto spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in jo bo tudi skrbno varovala.

Zavezujemo se, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.ric-nm.si ali na kakršenkoli drug način, ne bo posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Ker obstajajo na spletni strani www.ric-nm.si določene povezave na druge spletne strani, RIC Novo mesto ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in zaščito zasebnosti na teh spletnih straneh.

Omejitev odgovornosti

RIC Novo mesto poskuša zagotavljati, da so informacije na spletnih straneh karseda ažurirane. RIC Novo mesto ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

RIC Novo mesto si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino teh spletnih strani. Vsi uporabniki spletnih strani objavljene vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media