1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Priprava zagrebških rezin

Opis dogodka:

Kremne rezine – kremšnite poznamo vsi, predvsem blejske. Na Hrvaškem pa je znana zagrebška rezina, ki se od blejske razlikuje po tem, da ima na vrhu namesto listnatega testa čokoladno glazuro. In prav to bomo pripravili v okviru brezplačne delavnice Borze znanja Novo mesto, na katero vas prav lepo vabimo.
Prijave na delavnico so obvezne. 
Izvajalka: 
Stanka Papež, članica Borze znanja
Datum in ura:
Četrtek, 7.4.2016, od 17.00 – 19.00
Lokacija:
Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto (rumena stavba v kompleksu Tuš), kuhinja.
Informacije in obvezne prijave:
Anita Jakše
07 393 45 66, 041 686 721
anita.jakse@ric-nm.sOpis dogodka:

Kremne rezine – kremšnite poznamo vsi, predvsem blejske. Na Hrvaškem pa je znana zagrebška rezina, ki se od blejske razlikuje po tem, da ima na vrhu namesto listnatega testa čokoladno glazuro. In prav to bomo pripravili v okviru brezplačne delavnice Borze znanja Novo mesto, na katero vas prav lepo vabimo.

Prijave na delavnico so obvezne.

Izvajalka:

Stanka Papež, članica Borze znanja

Datum in ura:

Četrtek, 14. 4. 2016, od 17.00 do 19.00.

Lokacija:

Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto (rumena stavba v kompleksu Tuš), kuhinja.

Informacije in obvezne prijave:

Anita Jakše
07 393 45 66, 041 686 721
anita.jakse@ric-nm.si

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media