Računalništvo v kuhinji: palačinke na različne načine
Opis dogodka:
Za slasten zajtrk so palačinke popolna jed. Ali ste že poskusili pirine ali ajdove palačinke? Ajda in pira sta žiti, ki ne preneseta kemičnega tretiranja med rastjo, zato sta najmanj obremenjeni s pesticidi. Masi za palačinke lahko primešamo tudi razno sadje, kot so na primer banane, borovnice, jagode. Sadni dodatek je lahko v koščkih ali ga zmešan v mešalniku. V samo mešanico lahko dodamo celo koščke čokolade. V tokratni delavnici se bomo preizkušali v peki palačink na različne načine. Palačinke bomo seveda tudi degustirali.
Izvajalki:
Katja Janežič, Jasmina Škrubej
Datum in ura:
Petek, 17. 10. 2014 od 14.00 do 16.00
Lokacija:
Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto (rumena stavba v kompleksu Tuš)
Informacije:
Katja Janežič
07 393 45 64, 031 305 640
katja.janezic@ric-nm.si
Jasmina Škrubej
07 393 45 64, 031 305 640
jasmina.skrubej@ric-nm.si