1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Učinkovita komunikacija – ključ do odličnih odnosov

Opis dogodka:

Želite bolje spoznati sebe in svoj način komunikacije ter vrednote, ki vas motivirajo? Želite bolje razumeti druge ljudi, z njimi učinkoviteje komunicirati na spoštljiv način, brez odvečne drame, nestrpnosti ter preprečiti konflikte? Si želite dobiti jasna in konkretna navodila za uspešno komunikacijo z vsakim človekom?

Na vsa ta vprašanja in še več boste dobili odgovore na edinstvenem predavanju, ki na jasen, preprost in razumljiv način razloži različne stile komunikacije s pomočjo mednarodno priznanega orodja SDI, ki je že mnogim posameznikom in podjetjem pomagalo do boljših odnosov. Orodje SDI nam pomaga prepoznati sebe in druge kot enkratne posameznike, vsakega s svojim načinom komunikacije. Ko to razumemo in se tega zavedamo, se začnemu temu prilagajati. Namesto analiziranja, „kaj“ ljudje delamo ali govorimo, bomo razumeli „zakaj“ ljudje komuniciramo na različne načine. Hitro bomo spoznali in se naučili, da lahko s prilagajanjem svoje komunikacije postanemo učinkovitejši pri doseganju želenih rezultatov ter vzpostavili uspešne odnose z ljudmi, ki nas obrožajo.

Če ste naveličani “slabih odnosov” s sabo ali drugimi in si želite spremembo na bolje, srčno vabljeni na predavanje, kjer bomo priče A-HA momentov in kjer boste na novo osvojeno znanje lahko takoj uporabili v svojem življenju ter izboljšali vaše odnose in vaša življenja.

Prijave na predavanje so zaželjene. Predavanje je brezplačno in bo potekalo v okviru Borze znanja Novo mesto.

Izvajalka:

Tea Petančič je srčna predavateljica, kvalificirana trenerka na področju Teorije zavedanja odnosov in uporabe orodja Strength Deployment Inventory (SDI), izkušena svetovalka za kadre in odnose v podjetju ter podjetnica, ki uživa v raziskovanju človeškega potenciala.

Njen fokus in strast je v pomoči posamezniku pri prepoznavanju in razvoju njegovega potenciala do odličnosti ter negovanju odnosov, ki prinašajo zadovoljstvo na osebnem in poslovnem področju.

Datum in ura:

Četrtek, 17. 12. 2015, od 16.30 do 18.45

Lokacija:

Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto (rumena stavba v kompleksu Tuš)

Informacije:

Anita Jakše
07 393 45 66, 041 686 721
anita.jakse@ric-nm.si

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media