1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Zelišča, dišavnice in začimbe v kuhinji

Opis dogodka

V sklopu Tedna izobraževanja za trajnostni razvoj Večgeneracijski center skupaj organizira delavnico, na kateri bodo udeleženci dobili koristne nasvete za obogatitev različnih jedi, večje kulinarične užitke in dišeče kuharske mojstrovine. Predavanje in praktična delavnica bo priložnost za novo znanje in prijetno izkušnjo ob čaju ter prigrizku.

Delavnica je za udeležence brezplačna, saj je organizirana v sklopu Tedna izobraževanja za trajnostni razvoj 2019.

Izvajalka

Suzana Plut

Datum in ura

Ponedeljek, 3. 6. 2019, od 17.00 do 20.00

Lokacija

Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice, Sokolski trg 4, 8350 Dolenjske Toplice

Informacije

Gabi Ogulin Počrvina
05 907 57 10, 031 329 567
gabi.ogulin.pocrvina@ric-nm.si

Belinda Lovrenčič
07 393 45 53, 031 746 004
belinda.lovrencic@ric-nm.si

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media