ENTRE4ALL pilotne izvedbe in C2 usposabljanje

Zadnji teden v oktobru so potekala Entre4all pilotna testiranja, kjer je bilo z vodenimi delavnicami preverjeno ali so rezultati projekta dovolj prilagojeni potrebam udeležencev. Projekt Entre4all je zasnovan na štirih različnih področjih/modulih, in sicer: podjetniške, digitalne, socialne in finančne kompetence.

V pilotnih izvedbah na RIC-u Novo mesto smo se osredotočili predvsem na podjetniške in digitalne kompetence. Usposabljanj se je udeležilo 16 oseb, nekaj od teh je bilo udeleženk programa socialne aktivacije ter posamezniki iz podjetja Želva. Dodatno sta na daljavo sodelovala dva udeleženca, ki bosta tudi del C2 usposabljanja, ki trenutno poteka.

Mobilnost odraslih učencev je večdnevno mednarodno usposabljanje (C2) projekta Entre4all, kjer bodo predstavljeni izbirni moduli, izvedena bo delavnica, predstavljena bosta Zavod Jazon in ETRI skupnost, udeleženci bodo imeli možnost zastavljanja vprašanj, prav tako pa se bodo naučili izdelati individualni poslovni načrt. Usposabljanje v celoti poteka na daljavo preko aplikacije Zoom.

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media