Koristno in zabavno

Marca lani smo začeli izvajati program Moje delovno mesto za udeleženke iz podjetja Pacom d. o. o.. Vsebine smo v okviru javnoveljavnega programa prilagodili njihovim potrebam in interesom. Veliko pozornosti smo namenili predvsem komunikaciji, zdravju in gibanju, sodobnim postopkom čiščenja in čistilom, računalništvu, znanjem in veščinam za uspešnejše obvladovanje izzivov vsakdanjega življenja … Pred nami je še nekaj delavnic s področja računalništva, dokončanje mape dosežkov in priprava življenjepisa. Pa morda še kaj …

Zaposlene so zadnjo delovno soboto v februarju z Valentino Žefran odkrivale zahteve in prednosti nordijske hoje na gozdnih poteh med Dolenjskimi Toplicami in Dol. Sušicami. Dan so začele z ogrevanjem in osnovami nordijske hoje na parkirišču pri Balnei v Dol. Toplicah, nato so opravile vse naloge na trim stezi in nadaljevale pot po gozdni cesti na Dobravi skozi Selišče do Dol. Sušic, kjer jih je čakalo kosilo v Gostišču Kolesar. Po kosilu pa so ponovno vzele pot pod noge in jo mahnile proti Dolenjskim Toplicam.

Čeprav je bil dan precej mrzel, so bile zadovoljne, navdušene nad potjo, ki so jo opravile, novimi spoznanji in izkušnjo nordijske hoje, pa tudi nad malo drugačno delovno soboto.

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media