Kreiraj svoje kompetence prihodnosti že v letu 2020

Prihodnost se ne kaže samo zunaj. Ustvarja se. Hkrati pa prihodnost pomeni spremembo. Ta se zdi na prvi pogled nekaterim privlačna, drugim grozljiva. Lahko pa se strinjamo, da nam spremembe prinašajo nove priložnosti in izzive. Naučimo se novih stvari, sprejmemo nove rešitve, rešujemo nove težave, zastavimo kritična vprašanja, sprejmemo pozive za nove kompetence, tako za formalna kot tudi za neformalna znanja, izzive, ki nam nudijo meddisciplinarno sodelovanje, ustvarjanje, inovacije, kritično razmišljanje, digitalno pismenost itd.

Iz tega razloga smo se v Svetovalnem središču Novo mesto odločili za brezplačno testiranje zaposlenih vlog v timu, s pomočjo Belbinove samoocenjevalne lestvice. Vprašalnik je v korist predvsem vodjem timov, saj prikaže posamezne značilnosti posameznikov ali njihove vloge, s čimer ustvarijo najučinkovitejše delovanje.

Zatorej »sprejmite, pridite, zatem delujte« – v korist sebi, organizaciji, podjetju in družbi«, saj nihče ne ve natančno, kako bo videti naša prihodnosti.

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media