Načrti za sodelovanje v TVU in Paradi učenja 2018

Tik pred prazniki smo se srečale članice projektne skupine DIS. Pregledale smo, kaj smo opravile v tem letu in kako teče priprava poročila projekta za obdobje oktober 2017 – marec 2018, ki smo ga morali posredovati na Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport prvič v novi aplikaciji za poročanje.

Večina naše razprave pa je bilo usmerjeno v načrtovanje aktivnosti, s katerimi se bomo vključile v Parado učenja in Teden vseživljenjskega učenja, ki ju organizira RIC. Do konca junija bomo partnerji CIK, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Šolski center Novo mesto in RIC Novo mesto izvedli skupinske svetovalne storitve za promocijo svetovanja za osebni in karierni razvoj (lahko nas povabite, da pridemo tudi k vam – pišite na katja.volf@ric-nm.si ).

Parada učenja bo potekala 16. maja na Loki – najdete nas v svetovalnem kotičku med 16.30 in 18.00 uro. Na razpolago za informacije pa bomo tudi na stojnicah.

Naše partnerstvo za letošnjo Parado učenja pripravlja še eno novost – prvič bomo predstavili projekt Ambasador učenja. Vse občane, institucije … na območju Osrednje JV regije že sedaj vabimo, da spremljajo naše spletne in Facebook strani,  kjer bo objavljeno javno povabilo k oddaji predlogov za podelitev naziva Ambasador učenja. Razpis bo odprt do zaključka TVU 2018, to je do 30. 6. 2018. Ozrite se okoli sebe in predlagajte tudi vi!

Srečanje projektne skupine DIS

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media