Naša skrb za bogatitev lastnega znanja

V torek, 11. 9. 2018, smo se svetovalke za zaposlene iz RIC-a novo mesto in CIK-a Trebnje udeležile zanimivega strokovnega dogodka v Orehovem gaju pri Ljubljani.

Ali ocenjevanje znanj in razvoj kompetenc vodita do zadovoljnejših zaposlenih in zaposlovalcev? Naslov je kar vabil k udeležbi, saj se pri dnevnem delu kot svetovalke za zaposlene srečujemo z različnim razumevanjem inj pojmovanjem kompetenc, modeli in strokovnimi izrazi, iščemo poti in načine, kako odrasle pritegniti v izobraževanje in jih motivirati tako za osebni kot poklicni razvoj.  Naše končno merilo je enako – zadovoljstvo svetovanca in zadovoljstvo delodajalca, ki ga merimo tudi z učinkovitim delom in poslovanjem.

Na posvetu smo dobile veliko informacij, pomembne vsebinske uvidi in vpogled v  konkretno prakso naših kolegov svetovalcev in izobraževalcev, ki delajo s podjetji.  Ponovno smo se prepričale,  da le skupno sodelovanje rodi dobre sadove, ki so koristni tako za zaposlene, kakor tudi za organizacije in podjetja, v katerih delujemo.

 

Povezava na strokovne prispevke in fotografije iz dogodka: https://pro.acs.si/epuo-dogodek/2018-3/vsebine/

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media