Nov začetek Univerze za starejše

Pred nami je nova izobraževalna sezona Univerze za starejše (US) in s tem nove zgodbe, nova druženja, nove ideje in pričakovanja.

Naše prvo skupno srečanje bo druženje ob zajtrku, v ponedeljek, 16. 10. 2017 ob 9.30, v Gostišču Loka, Župančičevo sprehajališče 2, Novo mesto. Predstavili vam bomo ponudbo letošnjega leta, pridružil pa se nam bo tudi Nikola Klašnja iz potovalnega klub Shappa s potopisnim predavanjem Na maraton v Severno Korejo.

Do konca leta bodo ostali aktualni programi iz knjižice Programska ponudba 2016/2017, z novim letom pa bomo programe prenovili in jim dodali svežo noto. Časovno bomo programe začrtali, ko bomo za izvedbo programa zbrali zadostno število udeležencev. V programe se lahko prijavite do 31. 10. 2017 osebno, v tajništvu RIC-a Novo mesto, s pomočjo e-prijavnice na RIC-evi spletni strani www.ric-nm.si (Dejavnosti – Univerza za starejše) ali po e-mailu ric@ric-nm.si.

Programska ponudba je na voljo v e-obliki na spletni strani www.ric-nm.si, natisnjeno različico pa boste lahko prejeli na našem prvem srečanju ali jo prevzeli v tajništvu RIC-a. 

Dokumenti

Četrtkova srečanja US za obdobje oktober-december 2017

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media