Uvajanje dopolnilne dejavnosti na kmetiji - ŠE PROSTA MESTA!

V maju in juniju bomo v sodelovanju s Kmetijsko gozdarskim zavodom Novo mesto ponudili zaposlenim in brezposelnim občanom, prednostno starejšim od 45 let, program Uvajanje dopolnilne dejavnosti na kmetiji. Program je namenjen vsem, ki razmišljate o možnostih dodatnega zaslužka na kmetiji. Uvajanje dopolnilnih dejavnosti na kmetiji ni pomembno samo iz ekonomskih razlogov, je tudi priložnost za večjo neodvisnost zaposlenih na kmetiji, uresničevanje podjetniških idej, ohranjanje ali obujanje tradicionalnih znanj in spretnosti, pa tudi promocijo kmetije.

V programu boste med drugim spoznali zakonske podlage za opravljanje dopolnilne dejavnosti na kmetiji, postopke za vzpostavitev dejavnosti, pomen varnosti in odgovornosti za zdravje pri delu na kmetijah, ki opravljajo dopolnilno dejavnost, pripravo poslovnega načrta … 

Program je nastal v Združenju izobraževalnih in svetovalnih središč Slovenije, njegova avtorica je mag. Maja Radinovič Hajdič. Za kakovostno izvedbo strokovnih vsebin s področja kmetijske dejavnosti bodo poskrbeli strokovnjaki in strokovnjakinje Kmetijsko gozdarskega zavoda Novo mesto, za ustrezno razvijanje digitalne kompetence pa strokovnjaki RIC-a Novo mesto.

Prijave zbiramo do 24. maja 2019. Več o programu si lahko preberete tukaj, prijavite pa se lahko tukaj

 

Več informacij:

Marjeta Gašperšičmarjeta.gaspersic@ric-nm.si, 041 555 870

Katja Volfkatja.volf@ric-nm.si, 040 439 745

Simona Pavlinsimona.pavlin@ric-nm.si, 059 075 711

Belinda Lovrenčičbelinda.lovrencic@ric-nm.si, 031 746 004

Financerji

© 2023

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media