Odmeven prispevek na podjetniški konferenci Entrepreneurship Summit na Dunaju

Dunaj, 22.11.2011

Na odmevni konferenci Entrepreneurship Summit Vienna, ki je potekala v sklopu Svetovnega tedna podjetništva, se je kot primer dobre prakse predstavil tudi projekt Et-struct. Konferenca je bila namenjena iskanju poslovnih modelov prihodnosti in vprašanju vključevanja podjetniških vsebin v splošno izobraževanje.

Na konferenci je s svojim prispevkom sodelovala tudi Andreja Rezelj z RIC Novo mesto. Skupaj z vodjem projekta, Stuart Simpson, in italijanskim partnerjem Riccardom Carianijem, so predstavili spletni portal Et-Learn Train, kjer bodo na voljo podjetniške vsebine v angleškem jeziku.

Na spletnem portalu Et-LearnTrain bodo e-gradiva brezplačno na voljo študentom, šolam, zaposlenim, iskalcem zaposlitve in vsem drugim zainteresiranim. Poleg tega so partnerji razvili tudi posebne regionalne module v svojih jezikih. V slovenščini bodo tako na voljo e-gradiva na temo medkulturne komunikacije in socialnega podjetništva.

Vstopite v spletni portal Et-LearnTrain, ki je dostopen prek spletne strani http://et-learntrain.eu/ ali www.etstruct.eu in se poizkusite v samostojnem učenju kar iz vašega fotelja!

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media