Partnerstvo Et-struct se je uspešno predstavilo v Nemčiji

Schwerin, 11. – 13. 5. 2011

Projektni partnerji Et-struct so se v velikem številu srečali na tretjem sestanku usmerjevalnega odbora v Schwerinu, glavnem mestu nemške zvezne dežele Mecklenburg-Vorpommern.

Gostitelji srečanja, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in kulturo iz Schwerina, so pripravili odmevno evropsko konferenco "Fit for European regions", na kateri so predstavniki iz Evropske komisije, gospodarstveniki in politiki predstaviti svojo vizijo prihodnjega razvoja Evrope. Glavni govorci so poudarili najpomembnejša področja in kompetence pri razvoju človeških virov. Med njimi so tudi kompetence, ki jih bomo skozi svoje e-programe razvijali v projektu Et-struct: t.i. mehke veščine, več inovativnosti, problemskega mišljenja, bolj učinkovite komunikacijske in podjetniške veščine.

Na srečanju je Andreja Rezelj, koordinatorica projekta Et-struct pri RIC-u, predstavila koncept za razvoj transnacionalnega e-modula "Moja organizacija podjetja", ki bo skupaj z drugimi gradivi tvoril spletni program na temo osnovnih podjetniških znanj za ciljno skupino odraslih, starih od 15 do 20 let.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media