Posodobila bi svoj življenjepis

Po 10 letih je čas za novo zaposlitev. Delodajalcu moram poslati svoj življenjepis, a ne vem kako naj se lotim oblikovanja.

Svetovalno središče Novo mesto odgovarja:

Najprej si odgovorite na vprašanja, česa si želite in kje želite delati, šele nato gremo v proces brskanja po spletnih straneh in oglasih, pa vse tja do procesa, ko se zgodi dejanska zaposlitev. Pri iskanju nove zaposlitve in pošiljanju življenjepisa, je vsekakor zelo pomembno, da imamo pregleden življenjepis, tako da delodajalec čim lažje najde podatke, ki so zanj pomembni. Svoj profil si lahko brezplačno ustvarite na portalu Europass. Nov urejevalnik omogoča tudi možnost, da lahko uredite svoj Europass CV, ne da bi si ustvarili profil.

Na portalu boste preusmerjeni na oddelek, kjer si lahko ustvarite uporabniški račun. Potrebujete le elektronsko pošto, na katero boste prejeli ali zamenjali geslo. V kolikor boste imeli s postopkom težave, lahko pokličete v Svetovalno središče Novo mesto, hkrati pa imate možnost, da si ogledate svoj video posnetek, ki vas po korakih vodi kako si lažje oblikujete življenjepis.

Če imate svoj Europass CV že shranjen v formatu PDF, ga lahko na urejevalniku kadarkoli ponovno uvozite. V nov urejevalnik pa ni mogoče uvoziti življenjepisa s prilogami. V kolikor si ne želite ustvariti profila, lahko v tem primeru nadaljujete kot gost in si shranite CV na svojem nosilcu.

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media