Poučno slovo v programu Beremo in pišemo skupaj

Program Beremo in pišemo skupaj, ki je potekal na OŠ Mirna Peč, smo pred prvomajskimi prazniki uspešno zaključili. Učiteljici Alenka Knez in Zvonka Potočar sta v sodelovanju z udeleženci programa pripravili pestro in poučno zadnje srečanje.

Obogatili so si ga s krajšo in koristno hojo, zanimivim predavanjem gospoda Pungerčarja o mirnopeški dolini na razgledni točki ob cerkvi Svete Ane. Ogled znamenitega Zijala so dopolnili s pogovorom o tej posebnosti, otroci in starši pa so si družno pripravili »taborniško« pojedino ob ognju.

Redni udeleženci so prejeli javnoveljavna potrdila o usposabljanju kot dokazilo, da so se programa udeležili v pričakovanem obsegu, drugi pa so prejeli potrdila Razvojno izobraževalnega centra Novo mesto za njihovo posamezno oz. nekajkratno udeležbo. Potrdila so prejeli tudi otroci, ki so program redno obiskovali.

Ob slovesu so se drug drugemu zahvalili za uspešno sodelovanje in v zaključni evalvaciji poudarili, da so se imeli zelo lepo. O tem dogodku je nastal tudi video zapis, ki si ga v skrajšani verziji lahko pogledate tukaj.

Fotografije z zaključnega srečanja v programu Beremo in pišemo skupaj na OŠ Mirna Peč si lahko pogledate v galeriji.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport. Operacija se izvaja v okviru programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 3. razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve: Izboljšanje usposobljenosti posameznika za delo in življenje v družbi, temelječi na znanju.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media