Povabilo na delovno srečanje TVU in PU 2016

Spoštovani,

RIC Novo mesto je v letošnjem letu uspešno kandidiral na javnem razpisu za območnega koordinatorja TVU 2016 in kot že vrsto let zapored, bo tudi v letošnjem mesecu maju in juniju skrbel za koordinacijo in promocijo dogodkov s katerimi bomo opozarjali na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih. TVU 2016 bo potekal pod pokroviteljstvom župan MO Novo mesto g. Gregorja Macedonija.

Že četrto leto zapored bomo organizirali tudi Parado učenja – dan učečih se skupnosti in tako bo Novo mesto eden od 15 krajev v Sloveniji, ki bo 18. maja 2016 organiziral »sejem« priložnosti za učenje in ustvarjalnost na javnem mestu. Znanja in druženja željnim udeležencem bodo namenjene informativne in svetovalne stojnice, predavanja, delavnice, projekcije, nastopi zglednih učečih se, predstavnikov vseh generacij, kulturni nastopi in drugi, za široko javnost privlačni dogodki.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se k soustvarjanju projekta že pridružili hkrati pa vabim k sodelovanju še vse tiste, ki bi se morda tega še želeli.  Vse zainteresirane izvajalce vabimo na delovno srečanje, na katerem bomo odgovorili na vsa odprta vprašanja povezana s Tednom vseživljenjskega učenja 2016 in podrobneje predstavili eno od skupnih akcij TVU 2016 in sicer Parado učenja. Na delovnem srečanju bo možen tudi prevzem promocijskega materiala, prejeli pa boste tudi podrobnejša navodila za izvedbo dogodkov (uporaba promocijskega materiala, liste prisotnosti, fotografiranje …).

Delovno srečanje bo v

sredo, 4. maja 2016, ob 14.00
v prostorih RIC-a Novo mesto na Topliški cesti 2 (rumena stavba v kompleksu TUŠ)

Za tiste, ki se delovnega srečanja ne boste mogli udeležiti, je prevzem promocijskega materiala možen vsak delavnik od 8.00 do 19.00 (po predhodni najavi) v prostorih RIC-a Novo mesto, razen v terminu od 27. aprila do vključno 2. maja 2016, ko imamo zaprto.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili in s svojim prispevkom sodelovali pri oblikovanju skupne podobe TVU 2016. 

Informacije:

Simona Pavlin
07 393 45 53
simona.pavlin@ric-nm.si

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media