Pozor, tišina! Snemamo! Et-struct filmčki za inovativno e-učenje

Novo mesto, julij 2011

Pri evropskem projektu Et-struct smo ubrali povsem drugačno pot, kot jo običajno pričakujemo ob nastanku spletnih izobraževalnih gradiv. Namesto zapletenih besedil bomo spletno gradivo za samostojno učenje popestrili z inovativnimi in praktičnimi filmskimi nasveti, ki bodo mlade motivirali za več podjetniškega duha in samoiniciativnosti. Zahtevne naloge se je koordinatorica projekta pri RIC-u, Andreja Rezelj, lotila skupaj z mlado snemalno ekipo z Rokom Lukšičem na čelu. Pri razvoju e-gradiva sodelujejo tudi partnerji z Ljudske univerze Kočevje in Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine, ki je poskrbela za vsebinsko in strokovno ustreznost e-gradiva.

K snemanju smo privabili dolenjsko podjetje Infotehna in njihovo pomočnico direktorja Sonjo Jakovljević, ki je z nami delila svoje praktične izkušnje o motiviranju in vodenju zaposlenih ter strateškemu razvoju podjetja. Mladi podjetnik Vladimir Balukčić, ki se lahko pohvali s svojim uspešnim IT podjetjem Infio, pa nam je zaupal, kako se lahko mladi izognejo težavam ob začetnem načrtovanju in organizaciji podjetja.

E-gradivo bo prek spletnega portala Et-struct brezplačno na voljo študentom, šolam in drugim posameznikom, ki bodo tako pridobili osnovno podjetniško znanje za lažje načrtovanje svoje bodoče poklicne kariere.

Več informacij dobite pri Andreji Rezelj, andreja.rezelj@ric-nm.si, 07/393 45 55.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media