Program UŽU BIPS na OŠ Frana Metelka v Škocjanu

Starši in otroci so se v izobraževalni sezoni 2012/2013 vključili v program UŽU – Beremo in pišemo skupaj na Osnovni šoli Frana Metelka v Škocjanu. Na šoli smo se dogovorili za predstavitev programa učiteljem, ki učijo v razredih prvega triletja, na roditeljskem sestanku pa smo program predstavili tudi staršem. Slednji so ga sprejeli z odobravanjem in tako smo v začetku novembra začeli z izvajanjem programa. Do novega leta smo se srečali šestkrat.

V okviru skupnih srečanj smo se naprej dobro spoznali, se ukvarjali s tem, kako se spopasti z učnimi težavami, kaj je pomembno pri razvoju in spodbujanju branja ter kako izbirati prave knjige ob pravem času. Ukvarjali smo se tudi z matematično pismenostjo skozi igro in besedilne naloge, odkrivali otrokove darove in se pogovarjali o človekovih inteligencah. Ob koncu leta 2012 pa smo pisali najboljša novoletna voščila.

V januarju 2013 s programom nadaljujemo, pričakujemo pa še začetek izvedbe programa na OŠ Otočec, kjer bomo 15. 1. 2013 ob 16.00 program predstavili staršem.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media