Prvo srečanje projektnih parterjev projekta Re.M.I.D.A.

Prvi sestanek projektne skupine projekta Re.m.I.D.A. je potekal 7. in 8. Novembra 2019 v pokrajini Monte Compatri v Italiji.

Sestanka smo se udeležili Parterji iz Italije, Bolgarije, Španije, Slovenije, Poljske, Romunije, Portugalske in Grčije. Prvi dan je bil razdeljen na dva dela, in sicer smo se v prvem delu sestanka, po predstavitvi vseh parterjev, pogovorili o splošnih usmeritvah, ki so v projektu predvidene ter o nalogah posameznega partnerja. V drugem delu pa smo izvedli prvo delavnico z uporabo kock LEGO Serious play, pod vodstvom certificirane moderatorke za metodologijo LEGO Serious Play, ga. Antionio Collasante.

Drugi dan je potekal s pregledom nalog, ki nas v projektu čakajo in izmenjavo idej in mnenj, ter z načrtovanjem naslednjega sestanka v Oradei v Romuniji.

Model Re.M.I.D.A. (in vsi projektni dokumenti, povezani z njim) temelji na odprtokodnih smernicah LEGO® SERIOUS PLAY®, ki jih je skupina LEGO® dala na voljo pod licenco Creative Commons. Lahko ga delite in uporabljate pod isto licenco, kot je navedena tukaj

 

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media