RIC PLAC v septembru 2014

RIC PLAC je projekt Razvojno izobraževalnega centra Novo mesto, ki poteka že tretje leto zapored. Po poletnem predahu smo ga ponovno organizirali 18. septembra 2014 na terasi pred zavodom. Namenjen je vsem, ki želite v času krize, vedno večjega pomanjkanja in na drugi strani kopičenja stvari v domovih, na delovnih mestih, v okolju in povsod tam, kamor vstopate, preseči takšne razmere. Obiskovalci so prinašali predvsem zimska oblačila in šolske učbenike, ki so v začetku šolskega leta še posebej aktualni.

V sklopu RIC PLAC-a potekajo tudi dodatne aktivnosti. Tokrat smo na delavnici reciklirali stare revije in časopisni papir ter iz njih izdelovali lične podstavke za kuhinjske lonce. Udeleženci programa Projektno učenje za mlajše odrasle (PUM) pa so za obiskovalce dogodka v okviru svojega projekta »PUM peče« pripravili degustacijo s sladicami iz buč in jabolk.

Napolnite stojnice RIC PLAC-a tudi vi in omogočite menjavo dobrin, kar bo obogatilo darovalce in prejemnike. Pričakujemo vas vsak tretji četrtek v mesecu na terasi pred našim zavodom.

© 2023

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media