S partnerji, izvajalci, prostovoljci in udeleženci smo se srečali na daljavo

Aktivnosti VGC Skupaj so že od sredine oktobra potekale na daljavo, zato smo morali temu prilagoditi tudi izvedbo srečanja. Organizirali smo ga preko spletne povezave ZOOM v sredo, 16. decembra 2020, dopoldne. Odziv je bil nadvse pozitiven, udeležba glede na okoliščine zadovoljiva, vsekakor pa bi nas bilo mnogo več, če bi se lahko srečali v živo.

Uvodoma smo pozdravili vse prisotne, potem pa smo prisluhnili predavanju z naslovom »OPTIMISTIČNO V LETO 2021 – skupaj zmoremo«. K sodelovanju smo povabili Suzano Poznič Čižmek, priznano predavateljico s področja komunikacije, trenerko poslovnih veščin ter veščin za osebno rast. Je tudi soustanoviteljica zavoda Zakaj sem tu - Inštitut za suvereno, odgovorno in avtentično delovanje. Veliko vlaga v širjenje svojega znanja, med drugim je certificiran SDI trener in licenciran trener BST, na njenih predavanjih pa se je zvrstilo že preko 20.000 udeležencev.

Po predavanju smo predstavili pregledno evalvacijo projekta, nato pa še konkretne vsebine in oblike sodelovanja pri delavnicah in drugih dogodkih na daljavo, ki jih organiziramo za vse lokacije, kjer deluje VGC Skupaj. Namen srečanja je bil dosežen, saj smo se poslovili z dobrimi občutki in optimističnim pogledom v prihodnost, ki nam ga je predavateljica vlila s svojim pristopom ter spodbudno in koristno vsebino.

 

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media