Srečanje partnerjev, izvajalcev in prostovoljcev po epidemiji COVID-19

Po koncu obdobja epidemije korona virusa, ko smo izvajali projektne aktivnosti na daljavo, smo v petek, 12. 6. 2020, organizirali Srečanje partnerjev, izvajalcev in prostovoljcev.
Program srečanja smo izpeljali v dveh sklopih. Prvi je bil namenjen analizi izvajanja delavnic in drugih vsebin za udeležence, ki smo jih pripravljali preko spletnih povezav, ponujali v spletni učilnici in deloma izvajali na ZOOM srečanjih.
Vključene izvajalke, prostovoljke in zaposlene sodelavke na projektu so podoživele lastne izkušnje pri pripravi programov, posredovanju in sprejemanju povratnih odzivov vseh, ki so se vključili v učenje na daljavo in sledili aktivnostim za ohranjanje psihofizičnega zdravja.
Na kratko smo predstavili še pregled evalvacij projekta od 2017 do 2020 s poudarkom na ocenah zadovoljstva udeležencev, izvajalcev in partnerjev. Po odmoru za druženje, izmenjavo vtisov in izkušenj smo prisluhnili Saši Einsiedler, predavateljici leta 2020.
Uspešen uradni del je bil podkrepljen s predavanjem Saše Einsiedler, ki je s svojim nastopom in vsebino navdušila ter dopolnila naše srečanje. Za nas je pripravila zelo aktualno predavanje z naslovom »Kako naravnati um, da bo delal za nas, ne proti nam!«.

 

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media