Srečanje partnerjev projekta VGC SKUPAJ

Večgeneracijski center Skupaj, ki deluje pod okriljem RIC Novo mesto in Ljudske univerze Kočevje, je konec leta zaokrožil prvo obletnico delovanja. S ponudbo brezplačnih aktivnosti bogatimo življenja občanov osmih občin JV regije: Novega mesta, Kočevja, Šmarjeških Toplic, Dolenjskih Toplic, Škocjana, Straže, Sodražice in Kostela.

Na srečanju partnerjev, ki je potekalo 30. 11. 2017, v prostorih RIC Novo mesto smo predstavili cilje in dosežke projekta v tem letu ter izsledke evalvacije o zadovoljstvu udeležencev, izvajalcev in partnerjev projekta. Partnerji so projekt in sodelovanje ocenili kot zelo dobro in spodbudno tudi v nadaljnjih štirih letih delovanja projekta.

 

V drugem delu srečanja smo prisluhnili predavanju Zasvojenost s spletom. Špela Reš, iz LOGOUT - Centra pomoči pri prekomerni rabi interneta, je predstavila praktične izkušnje na področju prepoznavanja in pomoči osebam, ki prekomerno uporabljajo ali so zasvojene s spletom. Prav tako je predstavila simptome, po katerih lahko prepoznamo zasvojenost s spletom, oblike zasvojenosti ter konkretna preventivna priporočila. 

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media