Točka SVOS

Preverite in okrepite vaše digitalne spretnosti!

Digitalne spretnosti postajajo vse bolj pomembne za vsakdanje življenje, sploh v času epidemije. Dobro razvite digitalne spretnosti nam omogočajo, da se lažje znajdemo v različnih situacijah, da se lažje spopadamo z različnimi tehnologijami, s katerimi se srečujemo povsod in ki se razvijajo iz dneva v dan.

Izkoristite priložnost, preverite in okrepite vaše digitalne spretnosti! V okviru nacionalnega projekta vam je brezplačno na voljo SVOS (Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti), edini inštrument v Sloveniji, s pomočjo katerega lahko preverite vaše digitalne spretnosti kot tudi ostale temeljne spretnosti, tako besedilne kot matematične.

Andragoški center Slovenije v sodelovanju z organizacijami za izvajanje SVOS, t.i. lokalnimi točkami po celi Sloveniji, omogoča reševanje vprašalnika vsem odraslim, ki jih zanima, kakšne so njihove spretnosti in kako jih okrepiti. Po reševanju vprašalnika SVOS boste dobili vpogled v vaše spretnosti in izbrali izobraževalni program za razvoj digitalnih spretnosti, prilagojen vašim spretnostim. Možnost se boste imeli vključiti v izobraževanja, določena tudi brezplačna in dostopna vsem.

Obrnite se na vašo najbližjo lokalno točko, ki deluje online in kjer boste dobili vse potrebne informacije o SVOS in izobraževanjih ter pomoč in svetovanje strokovnjakov.

Ena izmed lokalnih točk SVOS je tudi RIC Novo mesto, kjer vam dostop do vprašalnika in podporo med in po reševanju nudiva Tina Kržišnik (tina.krzisnik@ric-nm.si) in Katarina Rožman (katarina.rozman@ric-nm.si).  

Okrepite vaše digitalne spretnosti za boljši jutri in se podajte na pot k novemu znanju!

Več si lahko preberete tukaj.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media