Uspešno gostili udeležence dogodka »V jati z drugačnimi«

Priložnost za sodelovanje z različnimi organizacijami in institucijami je med drugim cilj Večgeneracijskega centra Skupaj, zato smo se odzvali na povabilo Varstveno delovnega centra Novo mesto. Biti del njihovega že tradicionalnega dogodka je posebna čast ter priložnost za nabiranje izkušenj, druženje in nove povezave.

Udeleženci dogodka "V jati z drugačnimi" v organizaciji VDC Novo mesto in s sodelovanjem VGC Skupaj so bili stanovalci Doma starejših občanov Novo mesto in člani društva »Udruga Bolje sutra« iz Koprivnice. Za njih smo pripravili dve delavnici. Lahko so izdelovali domiselne izdelke (posodice, koške, shranjevalne škatlice in košarice) zgolj z reciklažo odsluženih revij in kartona. Za drugim omizjem pa so udeleženci z rokami tkali raznobarvne podstavke in manjše preproge iz trakov odsluženih oblačil.

Vzdušje je bilo nadvse prijetno, delovna vnema vseh sodelujočih navdihujoča. Med udeleženci in izvajalkama, Nino Kolar in Darjo Hrovatič, je bila odlična energija ki so jo poleg izvirnih izdelkov ustvarjali s svojim zanosom, spretnostjo in srčnostjo. Hvaležni smo bili vsi, organizatorji in gostje iz Koprivnice in domačini. Nekaj podobnega bomo vsekakor ponovili tudi prihodnje leto.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media