Usposabljanje za življenjsko uspešnost – Moj korak drugič v Trebnjem

V prostorih samostojne bivalne enote na Glavarjevi 5 v Trebnjem smo že drugič izvajali  program Usposabljanje za življenjsko uspešnost – Moj korak. Udeleženci  so se s programom seznanili na prvi šolski dan, ko je prva skupina prejela potrdila in naredila predstavitev svojega dela. Delo v drugi skupini je potekalo od 4. oktobra do 22. decembra 2011.

Še največ o delu povedo njihovi odgovori na vprašanje kaj so delali v skupini: pisali, reševali matematične nalog, delali lutke in vadili lutkovno igrico, obiskali smo živalski vrt Aladin, brali smo Jurij Muri v Afriki, obrisal sem Primoža, vsak dan smo tudi malo telovadili, risali na tablo, pogovarjali, risali like, se učili o pravokotnikih in kvadratih, pekli palačinke, vsak je zamesil in spekel svoj hlebček kruha...
Na zaključni prireditvi in podelitvi potrdil so povedali, da so na skupino izredno radi hodili, da so se veliko naučili. Tako kot mnogi udeleženci do sedaj so izrazili željo, da bi se še kdaj v prihodnje udeležili takšnega dela. Oni pravijo, da bi delali nadaljevanje.

Mentorice smo se tudi tokrat težko poslovile od vsakega posameznika. Veliko smo skupaj doživeli, odkrili, nadgradili, ustvarili.

Še več si lahko ogledate v zbirki fotografij.

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media