V aprilu smo uspešno zaključili dva programa Excela

V aprilu smo uspešno zaključili dva programa Excela, v katerih so udeleženci spoznali vse od osnov programa do zahtevnejšega nivoja.

Uporabniku znanje excela pomaga pri obvladovanju različnih podatkov, pripravi zbirk podatkov, vodenju različnih evidenc in izračunov ter obdelavi podatkov na delovnem mestu in v zasebnem življenju. Udeleženci so v programu spoznali številne načine uporabe excela, s katerimi si bodo olajšali vsakdanjik, ki ga oblikuje moderna družba.

Na izvedbo obeh tečajev so vplivale epidemiološke razmere, ki pa niso preprečile uspešnega zaključka programov. Ravno nasprotno – vsi skupaj se še bolj zavedamo pomena nadgrajevanja digitalnih kompetenc – kar je udeležence dodatno motiviralo k zaključku programa.  Sprejeli so prilagoditve in nove načine pridobivanja kompetenc ter pokazali prilagodljivost tako glede prekinitve programov kot pripravljenosti za izvedbo tečaja on-line. Izvajalka Belinda Lovrenčič je poskrbela, da prilagoditve niso bile stresne in da so udeleženci poleg znanja Excela pridobili še kakšno drugo digitalno kompetenco. Da sta bili izvedbi obeh tečajev uspešni, lahko razberemo tudi iz spodnjih izjav udeležencev.

Pričetek novih tečajev, v katerih se lahko naučite izkoristiti prednosti Excela in nadgradite svoje digitalne kompetence, načrtujemo spet jeseni. Prijavite pa se lahko že sedaj na katarina.rozman@ric-nm.si ali 031 746 003.

 

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media