Navdušeni nad prihajajočimi aktivnostmi za razvoj učne igre za spodbujanje finančne pismenosti

 

Projekt GAMI.FI.RE nadaljuje svoje poslanstvo izboljševanja finančne pismenosti z inovativno uporabo resnih iger, pri čemer smo dosegli pomemben napredek na našem drugem transnacionalnem partnerstvu v Palermu, na Siciliji. Tu je pregled zanimivih aktualnih projektnih aktivnosti:

VZPOSTAVITEV SPLETNE STRANI

Naša spletna stran je sedaj aktivna, ponuja celovit pregled našega projekta, dostop do izobraževalnih gradiv in najnovejše novice. Raziščite naše vire in se pridružite izpolnjevanju našega poslanstva tukaj: gamifire.eu

NEDAVNO PARTNERSKO SREČANJE V PALERMU

Naš "Okvir finančnih kompetenc", razvit na podlagi temeljite raziskave v vseh partnerskih državah, posebej obravnava izobraževalne potrebe ključnih skupin glede na status: zaposlen, študent, podjetnik oz. samozaposlen in statusi v povezavi s kmetijstvom in samooskrbo. Ta okvir je temelj našega poslanstva, da zagotovimo prilagojeno in učinkovito finančno izobraževanje.

Tekom sestanka so bili predstavljena različna inovativna teoretična izhodišča in orodja za razvoj zbirke orodij za strokovnjake (inovativno orodje Playful Design Canvas in okvir MDA univerze HKU Utrecht). Ta zbirka orodij omogoča izobraževalcem, da finančno opismenjevanje spremenijo v zanimivo in interaktivno učno pot.

Na teh temeljih naš edinstven pristop združuje izobraževalno vsebino z navdušujočimi igrami. Cilj razvoja naše resne igre je uporabnikom ponuditi zanimivo platformo za raziskovanje in razumevanje finančnih načel na dinamičen in prijeten način.

Spremljajte naš napredek na projektni spletni strani, saj nadaljujemo z inovacijami na področju finančne pismenosti, s čimer izobraževanje postaja učinkovito in prijetno za vse.

O PROJEKTU GAMI.FI.RE (Spodbujanje finančne pismenosti in pripravljenosti na kariero preko gamifikacije v poklicnem izobraževanju)

 

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media