Virtualni Karierni Sejem 2021 – sejem poklicev in izobraževanja

RIC Novo mesto bo tudi letos sodeloval znotraj projekta Karierni center za mlade – VšečKAM in GREM na Virtualnem Kariernem Sejmu 2021– sejmu poklicev in izobraževanja. Za učence, dijake in njihove starše pripravljamo vrsto zanimivih aktivnosti, kot pomoč pri razvijanju poklicnih interesov in kariernem odločanju.

Pričakujemo, da se bo na letošnjem sejmu predstavilo do 200 razstavljavcev tj. predstavnikov izobraževalnih institucij, slovenskih podjetij in drugih organizacij iz celotne Vzhodne kohezijske regije in Slovenije. Udeleženci bodo z obiskom sejma imeli možnost spoznavati poklice, podjetja, šole in izobraževalne programe ter na enem mestu pridobiti informacije, ki jim bodo v pomoč pri izbiri nadaljnje izobraževalne poti in izbiri poklica, ki jih zanima.

Virtualni Karierni Sejem 2021– sejem poklicev in izobraževanja bo potekal v dveh delih: od 15.-21. novembra 2021 bo usmerjen v pridobivanje koristnih informacij za osnovnošolce, od 22.-28. novembra 2021 za srednješolce.

Na tem mestu vabimo tudi srednje, višje šole, fakultete in podjetja, da si omogočijo prostor za svojo predstavitev kot razstavljavci.

Informacije so dostope na prijava@karierni-sejem.si ali pišite na tea.sulic@ric-nm.si

Letak OŠ
Letak SŠ

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media