Brezplačno testiranje vašega znanja slovenščine

Pred prijavo k opravljanju izpita iz znanja slovenščine na osnovni ravni vas vabimo k brezplačnemu testiranju in vrednotenju vašega znanja jezika. Preizkus je zasnovan tako, da pokriva vsa pomembna področja jezikovnega znanja, ki jih zajema tudi izpit.

Testiranje je namenjeno ugotavljanju vaše trenutne ravni znanja, kar vam lahko pomaga pri pripravah na izpit. Rezultati vam bodo omogočili boljše razumevanje vaših močnih področij, kot tudi tistih, kjer se lahko še izboljšate. S tem želimo prispevati k vaši večji samozavesti pred prijavo na izpit ali vam pomagati izpopolniti znanje na posameznem področju.

Zakaj sodelovati v brezplačnem testiranju?

Individualna ocenitev: Prejmite individualno povratno informacijo o oceni vašega znanja na vseh področjih jezika, ki jih pokriva izpit.

Samozavest pred prijavo: S pridobljenimi informacijami boste lahko pristopili k izpitu z večjo samozavestjo, saj boste vedeli, katera so vaša močna področja rabe jezika.

Ciljno izpopolnjevanje: Če boste prepoznali specifična področja, kjer bi lahko izboljšali svoje znanje, vam bo testiranje omogočilo ciljano izpopolnjevanje pred prijavo na izpit.

Kako sodelovati v brezplačnem testiranju?

Prijava: Kontaktirajte eno izmed svetovalk in si zagotovite svoj termin.

Izvedba testa: Opravite test, ki preverja vaše znanje na vseh ključnih področjih jezika.

Individualna povratna informacija: Po končanem testu prejmete individualno povratno informacijo o vašem znanju in priporočila za nadaljnje izpopolnjevanje.

Povečajte svojo samozavest in se pripravite na izpit z boljšim razumevanjem svojih jezikovnih sposobnosti.

Vrednotenje poteka v okviru Svetovalnega središča Novo mesto in je zato brezplačno.

Če imate kakršnakoli vprašanja, nas kontaktirajte:

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media