1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Kuhajmo s Suzano

Niz veganskih kuharskih delavnic

1/6   27. 10.2020 OD 9.00 DO 13.00

… JE ČAS FERMENTIRANJA PRESEŽKOV POLJŠČIN, KAKO TO SHRANIMO V KOZARCE IN PRIPRAVIMO NA ŠTEDILNIKU, PEČICI, ZABELIMO PO VEGANSKO IN POHRUSTAMO.

2/6   28.10.2020 OD 16.00 DO 20.00

… PREDNOSTI PRESNIH SOKOV, DEHIDRACIJA PULPE V KREKERJE S SLASTNIMI OMAKAMI NA SLADKO IN SLANO, SALSE, TUDI BREZ DEHIDRATORJA, SAMO V PEČICI.

3/6   2.11.2020 OD 9.00 DO 13.00

… MALO DRUGAČNE PALAČINKE S TOFUJEM ZAPEČENE V PEČICI, TORTILJE, TAKOSI S SLASTNIMI PRESNIMI OMAKAMI.

4/6   9.11.2020 OD 16.00 DO 20.00

… SLASTNI TOFUJEVI POLŽKI, ZLOŽENKA IZ PEČICE S SLADKIM KROMPIRJEM, DOMAČI NJOKI - NA HITRO, Z OMAKO - NA HITRO.

5/6   1.12.2020 OD 9.00 DO 13.00

… KRUHKI IZ DROŽI, POLNOZRNAT KRUH IZ DROŽI, KREKERJI IZ DROŽI Z NAMAZI IZ STROČNIC IN SEMEN, NAKALJENA SEMENA – NAKALJEVANJE.

6/6   7.12.2020 OD 16.00 DO 20.00

… PRED NOVIM ZAČETKOM LETA PA ŠE MALO EKSOTIKE Z MISO JUHO, PAD THAI-jem, TERIYAKI OMAKO IN ZAPEČENIMI REZANCI.

Izvajalka: Suzana Plut, članica Borze znanja, ki je že 30 let vegetarijanka, zadnja leta veganka in ves čas promotorka zdravega prehranjevanja in zdravega načina življenja.

Delavnice so brezplačne, organizirane v okviru Borze znanja Novo mesto.

Število prostih mest je omejeno na 10, zato pohitite s prijavo.

OBVEZNE PRIJAVE IN DODATNE INFORMACIJE
Anita Jakše
e: anita.jakse@ric-nm.si
t: 07 393 45 66

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media