Zdravju koristna živila - 2. del
Četrtek, 11. 6. 2015, od 9.00 do 12.00
V sklopu Tedna vseživljenjskega učenja 2015, vas vabimo na delavnico oziroma predavanje z naslovom:
Zdravju koristna živila - 2. del
Izvedba: Jasmina Škrubej in Stanka Papež
Lokacija: Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto (rumena stavba v kompleksu Tuš)
Opis dogodka:
Varna, zdravju koristna, lokalno in trajnostno pridelana hrana je ključno izhodišče, na katerem gradimo zdrave prehranjevalne navade. Katera živila izbrati in kako jih uporabiti vsakodnevno se bomo naučili na delavnici.
Informacije:
Brigita Herženjak
07 393 45 56, 031 746 001
brigita.herzenjak@ric-nm.si
Gregor Sepaher
07 393 45 54, 051 670 968
gregor.sepaher@ric-nm.si