Zelišča, dišavnice in začimbe v kuhinji
Opis dogodka
V sklopu Tedna izobraževanja za trajnostni razvoj Večgeneracijski center skupaj organizira delavnico, na kateri bodo udeleženci dobili koristne nasvete za obogatitev različnih jedi, večje kulinarične užitke in dišeče kuharske mojstrovine. Predavanje in praktična delavnica bo priložnost za novo znanje in prijetno izkušnjo ob čaju ter prigrizku.
Delavnica je za udeležence brezplačna, saj je organizirana v sklopu Tedna izobraževanja za trajnostni razvoj 2019.
Izvajalka
Suzana Plut
Datum in ura
Ponedeljek, 3. 6. 2019, od 17.00 do 20.00
Lokacija
Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice, Sokolski trg 4, 8350 Dolenjske Toplice
Informacije
Gabi Ogulin Počrvina
05 907 57 10, 031 329 567
gabi.ogulin.pocrvina@ric-nm.si
Belinda Lovrenčič
07 393 45 53, 031 746 004
belinda.lovrencic@ric-nm.si
Financerji