Čudežne Bars točke na naši glavi

Glava drži vrat, a ima tudi  druge pomembne vloge. V njej in na njej so pomembne stvari. Tudi na glavi so pomembne  točke. To smo spoznali na Četrtkovem srečanju v aprilu. O njih nam je predavala in jih pokazala Liljana Udirzdravilka in instruktorica Access Consciusnessovih  alternativnega tehnik zdravljenja. Skupek postopkov z dotikom na 32 točk na glavi  povzroči pristopi k zavesti, kar nam pomaga, da živimo bolj zavestno življenje.

Ta terapija povzroči spremembe v  življenju. Pristop k zavesti nas uči, da vse sprejemamo brez obsojanja. Načrtovanje nas omejuje in več pridobimo, če se prepustimo. Če se upiramo, energija ne teče. Z nežnimi dotiki na različne točke organi bolje delujejo. Prisluhniti je treba telesu, saj je naš največji prijatelj, če z njim lepo ravnamo in ga poslušamo. Naše misli oblikujejo tudi našo starost, odnos do telesa, naše razpoloženje in tudi odnos do planeta. Vsaka točka na glavi ima svoje mesto, kjer so shranjene misli, ki nam oblikujejo življenje. Zato je važno, kaj mislimo. Točke bars shranjujejo vsa naša prepričanja, stališča, verovanja, ki so oblikovala naša življenja, tudi prejšnje. V njih so shranjene tudi vse naše izkušnje iz preteklosti.

nežnim dotikom teh točk na glavi drugega koristimo tudi sebi, ker se misli združujejo. Tako smo se drugi del srečanja dotikali drug drugega. Tako pripravljeni lahko poskusimo pomagati sebi in bližnjim, če nam bodo zaupali svojo glavo in z nami mislili ljubeče in dobro. Takrat imajo vsi dotiki dober učinek!

Zapisala Lizika Vardijan, članica Univerze za starejše

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media