DEJAVNOSTI PROJEKTA ASPIRE4R V POLNEM ZAGONU: USPEŠNA DELAVNICA O PROSTOVOLJSTVU ZA DIJAKE!

V okviru projekta ASPIRE4R smo nedavno izvedli uspešno delavnico, namenjeno dijakom Kmetijske šole Grm in biotehniške gimnazije. Osredotočena je bila na pomembnost prostovoljstva in njegovo vlogo pri spodbujanju vključevanja ter gradnji mostov med različnimi skupnostmi.

Dijaki so se aktivno vključili v razpravo o prostovoljstvu in njegovem vplivu na posameznike ter skupnost kot celoto. Delavnica je ponudila priložnost za izmenjavo idej in izkušenj ter spodbudila razmislek o lastni vlogi dijakov v podpori projektu ASPIRE4R.

Med izvajanjem delavnice smo poudarili tudi pomen medsebojnega sodelovanja ter solidarnosti, ki sta ključna za uspeh projekta. Dijaki so sodelovali z navdušenjem, kar je še dodatno okrepilo timsko duh in motivacijo za nadaljnje aktivnosti v okviru projekta.

Ta dogodek je le ena od mnogih aktivnosti, ki jih načrtujemo v okviru projekta ASPIRE4R. Z veseljem bomo nadaljevali s podobnimi dejavnostmi, ki bodo dijakom omogočile pridobivanje novih izkušenj, razvoj socialnih veščin ter krepitev zavesti o pomenu vključevanja in medsebojnega razumevanja. Skupaj gradimo mostove do boljše prihodnosti!

 

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media