Koraki v lepše življenje

Koraki v lepše življenje

Pogovori in predavanja v sklopu delavnic izvajalke Justine Husu se bodo odvili v septembru, oktobru in novembru z namenom ozavestiti težave, ki jih imamo na katerem koli področju. Bistveno je, da bomo začutili, kje je izvor naših težav in tako razrešili odnose v družini, z okoljem in vzpostavili ljubeč odnos do sebe. Spoznali bomo načine, kako lahko pomagamo sebi in svojim najbližjim. Pomembno je, da se bomo naučili nadgraditi partnerski odnos ter poslanstvo starševstva in si tako obogatili življenje. Udeleženci bomo med sabo podelili svoje izkušnje in spoznanja in s tem bogatili medčloveške odnose. Poudarek bo na sprejemanju odgovornosti za svoje življenje in za vzgojo otrok.

Druženje bo vsebovalo tudi individualna svetovanja in pomoč za družine, mladostnike in odrasle.

Pogovarjali se bomo o odnosih, ki so lahko naša bolečina ali radost, v prvi vrsti je pomembno kakšen je odnos do nas samih, saj na teh temeljih gradimo vse ostale. Seveda pa življenje ni vedno rožnato, ampak je polno vzponov in padcev. Tudi naše telo nam na vse načine pomaga s sporočili skozi bolečino, da bi dojeli kje imamo nerazrešene stvari. Če tega ne slišimo in nič ne naredimo, se lahko razvije bolezen. Zato je dobro vedeti, kako ravnati z bolečino.

Program izvaja Justina Husu, ki s svojimi kompetencami, znanji in sposobnostmi vodi dejavnosti, namenjene posameznikom, družinam, otrokom za dvig kakovosti življenja, iskanja rešitev iz težav in večjo uspešnost.

Tina Husu se je po zaključeni Pedagoški gimnaziji, vpisala na Pedagoško akademijo in je že od leta 1988 zaposlena v OŠ Šmihel na delovnem mestu predmetne učiteljice slovenščine. Deluje tudi na področju organizacije dogodkov, vodenju projektov, pripravi prireditev in sodelovanju na lokalnem radiu. Zadnjih pet let se je posvetila delu na sebi, na osebnostnem razvoju in skozi to pridobila veliko vedenj, s katerimi lahko ob svojih talentih pomaga drugim. Že 30 let je tudi mama, kar jo je dodatno izmojstrilo. Želi ljudem povedati to, kar je preizkusila sama in v kar verjame. Zato se veseli vsakogar, ki bo začutil, da lahko na druženju naredi nekaj dobrega zase in svoje najbližje. Najlepše je, ko vidi, da se nekomu spet prižgale iskrice v očeh, da spet verjame vase, da se začenja zavedati svoje dragocenosti, da se začne ljubiti…

Srečanja v sklopu Koraki v lepše življenje se bodo odvijala na RIC-u, in sicer:

28.9.2017 ob 18.00 - Ali slišimo svoje otroke

5.10.2017 ob 18.00 – Odnosi-bolečina ali radost

18.10.2017 ob 18.00 – Kaj se dogaja v sodobni družini

26.10.2017 ob 18.00 – Ko v življenju nastopijo težave

9.11.2017 ob 18.00 – Kaj nam sporočajo bolečine

16.11.2017 ob 17.00 – Svetovanja in pomoč za družine

23.11.2017 ob 17.00 – Svetovanja in pomoč za mladostnike

30.11.2017 ob 17.00 – Svetovanja in pomoč za odrasle

 

Dokumenti

Zgibanka Koraki v lepše življenje

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media