Odvila se je zaključna konferenca DIS

V sredo, 8. decembra 2021, se je v spletnem okolju odvila zaključna konferenca projekta Strokovna podpora informativno svetovalni dejavnosti in vrednotenju neformalno pridobljenega znanja 2016-2022. Krajše ime projekta, ki ga vodi ACS, je Svetovanje za zaposlene 2016-2022, financirata pa Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo RS za izobraževanje, znanost in šport.
146 udeležencev je z vabljenimi govorci strnilo dosežene rezultate projekta in aktivnosti mreže izvajalcev svetovanja za zaposlene v Sloveniji, ki potekajo po Javnem razpisu za financiranje dejavnosti informiranja in svetovanja ter za ugotavljanje in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja od 2016 do 2022.
Projekt Svetovanje za zaposlene 2016-2022 se bo sicer zaključil marca 2022, vendar smo njegove rezultate strnili že nekaj mesecev pred zaključkom. Eden od razlogov je, da smo osrednji cilj, to je vključitev vsaj 20.000 zaposlenih v svetovalno dejavnost in vključitev vsaj 75 % od teh v eno od oblik izobraževanja, usposabljanja ali vrednotenje znanja in spretnosti, že dosegli in presegli.
V drugem delu so se odvile delovne skupine. V četrti skupini, z naslovomVrednotenje znanja zaposlenih - izzivi pri odkrivanju lastnih potencialov ,je sodeloval tudi konzorcij Središče za svetovanje in vrednotenje znanja zaposlenih Osrednja JV regija.
 
Zaključki delovnih skupin so vidni TUKAJ.
 
Vabljeni tudi k ogledu:
  • PROGRAMA KONFERENCE s povezavami na video posnetke in predstavitve ter
  • KNJIŽICE s predstavitvijo rezultatov projekta Strokovna podpora informativno svetovalni dejavnosti in vrednotenju neformalno pridobljenega znanja 2016-2022.

Dokumenti

Informativni-svetovalna dejavnost in vrednotenje neformalno pridobljenega znanja za zaposlene 2016-2022
Vrednotenje znanj zaposlenih - Izzivi pri odkrivanju lastnih potencialov

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media