Povabilo k oddaji predloga za podelitev naziva Ambasador učenja 2018

RIC Novo mesto v imenu konzorcija partnerjev projekta DIS za zaposlene Osrednja JV regija vabi predlagatelje, da se udeležijo javnega povabila, s katerim zbiramo predloge za podelitev naziva Ambasador učenja na območju Osrednje JV regije.

Vabimo vas, da v svojem okolju prepoznate odlične posameznike, ki so s svojim nenehnim učenjem, osebno in poklicno rastjo zgled odraslim, in nam posredujete predlog za imenovanje. 

Povabilo je objavljeno na spletnih straneh RIC-a Novo mesto, CIK-a Trebnje, Grma Novo mesto – Centra biotehnike in turizma ter Šolskega centra Novo mesto. Odprto je v času trajanja Tedna vseživljenjskega učenja od 11. 5. do 30. 6. 2018.

Predlog lahko oddate v tiskani obliki na obrazcu za prijavo, ki je objavljen na spletnih straneh partnerstva, osebno v tajništvu RIC-a Novo mesto ali ga pošljete po pošti (velja poštni žig 30. 6. 2018). Predloge pošljite na naslov RIC Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto v zaprti ovojnici s pripisom »Za podelitev naziva Ambasador učenja 2018«.

Več o tem si lahko preberete na povezavi.

Za pomoč in informacije lahko pokličete oziroma pošljete sporočilo Marjeti Gašperšič (T: 041 555 870, E: meta.gaspersic@ric-nm.si). 

Dokumenti

Obrazec za prijavo Ambasadorja učenja

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media