Pričetek izvajanja programa Dvig kvalitete življenja oseb s posebnimi potrebami

Za uspešno delo z osebami s posebnimi potrebami so poleg strokovnega znanja potrebne še posebne mehke veščine in spretnosti vseh vključenih v različne aktivnosti teh oseb. Tako je tudi v procesu izobraževanja, še posebej pri motiviranju za vključevanje v programe neformalnega izobraževanja in vztrajanje te ciljne skupine v aktivnostih vseživljenjskega učenja.


S tem namenom smo pripravili program »Dvig kvalitete življenja oseb s posebnimi potrebami« , ki je namenjen zaposlenim, ki se pri svojem delu srečujejo z osebami s posebnimi potrebami predvsem v procesu učenja, opolnomočenja in kariernega razvoja ter si želijo nadgraditi mehke veščine in spoznati orodja in vsebine, ki pripomorejo k dvigu kvalitete življenja oseb s posebnimi potrebami.


40 urni program pričnemo izvajati 16. 2. 2021, v celoti bo potekal on-line preko videokonferenc v Zoom-u v kombinaciji z vodenim samostojnim učenjem. Več o vsebini programa je dostopno na tej povezavi. V programu je še nekaj prostih mest, prijave sprejemamo na povezavi.

Financerji

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media