Tapkamo tudi mi

Tudi ta četrtek je bil za nas poseben, saj smo se spet naučili nekaj novega – tapkanja. Metoda EFT je zdaj znana že marsikomu, saj gospa Pika Rajnar to metodo zdravljenja že več let širi po Sloveniji. Z nami je bila že pred 6-imi leti, ko je preko interneta širila svoja spoznanja in dovolila posneti zapisano.

Do sedaj je izdala že tri knjige, ki natančneje razložijo in objasnijo omenjeno metodo. V  knjigah EFT za telebane, Kako mi je EFT spremenil moje življenje in slikanica za otoke Čarovnikove želje poučuje in odkriva, kako so ljudje metodo sprejeli in si pomagali. Tudi sama pomaga otrokom v stiski, slikanica pa je pomembna zato, da bi že otroci znali poiskati prave točke pomoči.

Ko s prsti udarjamo po akupunkturnih točkah, uravnavamo ravnovesje v sebi. Tehnika doseganja čustvene svobode nam hitro, učinkovito in enostavno prežene tesnobo, skrb, dvigne motivacijo in nam pomaga, da korajžno stopimo naprej. Sama predavateljica pravi, da tapkanje pri opazovalcu vzbudi posmeh in čudenje, a nič zato. Duhovita in zanimiva spoznanja predavateljica kar seje med poslušalce. Da metoda deluje, prepričljivo dokazuje tudi s svojo mladostno postavo in odprtim srcem.

Mnoge delavnice, ki učijo o tem, so dostopne tudi v manjših krajih. Vse imamo pri roki – svoje roke in točke na telesu. Treba je le znati delati. Tako si pomagamo iz stisk in stresa. Tapkajte z nami ali sami in se osvobodite strahu, jeze, bolečin. Pomagaj si sam in ...

Zapisala Lizika Vardijan, članica U3O v RIC-u Novo mesto

© 2024

 | RIC Novo mesto | Kazalo strani | Pogoji uporabe | Domov

produkcija: T-media